.

tisdag 4 december 2012

96040

Uzdrowienie
Apotek






















Food that make you happy!
Try it ....
Yes!



apotek

 
 food combination
 
 
skin food
food for thyroid
fast food
 
spices
 
asparagus
 
 

 

Biologisk klocka  - Nina Hult skriver på http://www.vetenskaphalsa.se/den-biologiska-klockan/ att vi styrs av ... dsvs vår biologisk klockan styrs av ljuset ...
Här är bild på
Den biologiska klockan. Illustration: Anette Hedberg, AHform. (Klicka på bilden för en större bild.)
 
Den biologiska klockan. Illustration: Anette Hedberg, AHform. (Klicka på bilden för en större bild.)



I artikeln står det att kroppen villar medan man sover. Men vad det egentligen innebär att kroppen villar, vad är det som händer med oss när vi sover och måste man sova överhuvudtaget. Av det som jag märkt så ser det ut att om man inte sover mer än 3 dagar och nätter jämt så lider man först av störning av vätska cirkulation i kroppen samt psykiska störningar och troligtvis dör efter tre dagar. Det är alltså nervsystemet och njurar som drabbas först. Brist på sömn är en grundläggande förutsättning för att en psykisk sjuklig tillstånd förekommer. Om man sover regelbundet är det omöjligt att få några allvarliga problem med nervsystemet.
De flesta läkare vet det och stark rekommenderar sömn tabletter för de som drabbas av psykisk ohälsa , men förklarar inte varför ska man ha sömntabletter . Det skulle kanske ta för mycket tid ... eller finns det kanske annat anledning till att inte förklara grejen.
Diagnoser och beskrivningar av diagnoser, inte minst på 1177 fokuserar oftast på hur det känns att bli drabbat av psykisk ohälsa och vilken sinnesstämning man har, vilka symptomer och så ; att vid depressionen känns det så här och vid utbränning känns det så ... Man skriver dock inte att för samtliga sjukliga tillstånd är sömnbrist ett måste, och att man inte kan bli sjuk om man sover regelbundet på natten. Sömnbrist utpekas dock som ett drag eller symptom men inte som en förutsättning. Det är intressant att människan fysiologi är på sånt sätt bunden med planeternas rörelse , där natt och dag uppstår på vår jord och reglerar melatoninproduktion i våra kroppar.
Jag vill också markera här att alkohol och  narkotika kan dock också framkalla psykisk ohälsa genom att påverka kemi.
En annan intressant företeelse  är s.k. apatiska barn - sjukdomen  som går ut på att ett barn sover hela tiden jämt.

BRAIN FOOD
brain food
 
 
 
 
 
 



food





 













ECG  - hjärta



Kan man  besvara frågan " vad är hälsa." "Vad är hälsa?" .. Från en sida så alla vet väll vad hälsan är , men.. I själva verket sanningen ser ut så här att det är inte så enkelt att definiera begreppet "hälsa". Inget ovanligt. De flesta begrepp som vi använder är rätt så svårt att definiera i synnerhet att vetenskapen och traditioner ändras hela tiden  och då begreppen ändras också.  "Hälsa" är dock rätt så allvarligt begrepp eftersom hälsa i egenskapen som värde hamnar oftast högst upp på värderingssystem.  De flesta människor tycker att hälsa är det viktigaste som finns.  Så hälsa" är visst ett ¨viktigt ämne att lägga sig i och ett försök att besvara frågan "vad är hälsa" kan vara värd ansträngningar... Man kanske kan säkert skriva oändliga  kvadratkilometer , mycket mer än  t.ex  “Ett gott skratt förlänger livet.“  eller “Lagom är bäst.“   . Det är nog en säker fördel om man kan sammanfatta sin tankegång lagom kort.



All the foods on the left cause the body to excrete mucus to protect itself. If you have allergies or asthma, especially DAiRY and GLUTEN would be good foods to eliminate. Vinegar too....

Peru bans genetically modified food for 10 years http://su.pr/9maOP2 





Want to clean your internal organs and systems naturally??
http://www.save-our-green.com/green/htips/gallery.html
just follw this link to get very nice idea, you can ask more about it on our website comment box.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar